Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

Què és l'AMPA

L’AMPA és l’associació de tots els pares i mares dels alumnes i les alumnes matriculats a l’Institut (ESO, Batxillerat i Cicles Formatius).

La nostra raó de ser i activitat es basa en l’acompanyament i seguiment de l’ensenyament dels nostres fills i filles.

El principal projecte que gestionem, inclòs dins el PEC del l’Institut, és el de la socialització de llibres, materials i sortides.

L’Assemblea General de l’AMPA és l’òrgan suprem de l’associació, es reuneix dos cops l’any i té com a funcions principals aprovar la quota de Socialització i elegir la Junta Directiva que la representarà i que és qui porta endavant les activitats de l’AMPA durant tot l’any. La Junta Directiva és l’òrgan executiu, els seus càrrecs són voluntaris i no remunerats i qualsevol pare, mare o responsable d’un alumne/a de l’INS Castellar pot accedir-hi per formar-ne part.

A partir dels diferents projectes i activitats que es proposen es creen comissions de treball entre els membres que participen activament de l’associació, aquestes comissions també permeten la representativitat de l’AMPA en diferents federacions, consells i altres.