Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
Nau (CF família Agrària)
C/ Anoia cantonada C/ Solsonès
Telèfon: 93 714 38 19

El dimarts 30 d'abril de 2019 a les 18:00 hores hi haurà la jornada de portes obertes per Batxillerat i Cicles Formatius  al nostre institut.

Batxillerat i CFGM de Gestió Administrativa: C/ Carrasco i Formiguera 6

CFGM de Floristeria i Jardineria, CFGM de Producció Agroecològica i  CFGS de Paisatgisme i Medi Rural: La Nau, C/ Anoia cantonada C/ Solsonès

CFGM de Gestió Administrativa: Taller de Violència de gènere

El dilluns 28 de gener de 2018, els alumnes de 1r i 2n de Cicles Formatius de Gestió Administrativa han participat en un Taller de “Violència de gènere”  impartit pel Grup d’Atenció a la Víctima – Unitat de Seguretat Ciutadana – Àrea Bàsica Policia de Sabadell, donat que els darrers temps ha emergit a una part de la societat, una certa alarma social que ve a dir que les parelles joves continuen reproduint rols negatius de gènere. No és un fenomen que les noves generacions ja hagin deixat enrere, sinó que torna de nou i amb força.

L'exposició ha volgut generar la reflexió i el pensament crític sobre les pautes de relació establertes dins la nostra societat per a crear noves maneres de relacionar-se, basades en valors fonamentals com són la igualtat, el respecte, la confiança i la comunicació entre les persones.

S'han treballat mites i estereotips , així com la identificació de la violència a través d’un role play interpretat per alguns alumnes.