Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

Pla d'obertura

ACTUALITZACIÓ 10/06/2020

El Departament d'Educació va publicar el passat 20 de maig de 2020 el "Pla d'obertura dels centres educatius en Fase 2 de desescalada en la finalització del curs 2019/20”  i el passat 22 de maig de 2020 les "Instruccions per a l'organització de l'obertura dels centres educatius”.

En el moment en que la nostra població entri en Fase 2 de desescalada, previst a partir del dia 8 de juny, el centre podrà fer activitats presencials. Aquestes seran de caràcter voluntari i de seguiment tutorial, però, en cap cas, seran acadèmiques. Els tutors prioritzaran l’alumnat  que considerin indispensable tutoritzar presencialment per tal de realitzar un seguiment tutorial i d’orientació i es posaran en contacte amb les famílies. Després, el centre comunicarà el dia i hora de l’entrevista garantint que es puguin seguir les mesures sanitàries corresponents.

En cas que els tutors no es posin en contacte amb vosaltres i no obstant això considereu que el vostre fill/a necessita tenir una sessió presencial, caldrà enviar un correu electrònic a l’institut i demanar dia i hora.

Cal tenir en compte, que pot esdevenir que alguns tutors/professors formin part d’un grup de risc vulnerable, en aquest cas, us comunicarem les possibles alternatives.

Per tal de seguir les mesures sanitàries i d'higiene corresponents, només podrà assistir a la reunió amb el tutor/a una persona, és a dir, la tutoria es farà o bé amb l’alumne/a o bé amb el pare/mare.

El dia de l’entrevista és recomanable tenir el carnet de vacunació al dia i portar la declaració responsable de salut signada per la família. A continuació us fem arribar l’enllaç on us podeu descarregar el formulari per a fer la declaració. N’hi ha un per a majors de 18 anys i un altre per a menors de 18. Sense aquesta documentació no es podrà fer cap activitat presencial, de moment.

Formulari menors 18 anys

Formulari majors 18 anys

Us recordem, que les activitats lectives i curriculars acabaran de manera telemàtica. 

Els butlletins de notes finals els entregarem a partir del dia 22 de juny. En el cas de ESO4, també us farem arribar el resultat de les competències bàsiques i el resguard del títol de l’ESO. És important retornar tots els llibres socialitzats.

El procediment d’entrega de butlletins i retorn de llibres i la recollida de material particular es comunicarà més endavant, quan el Departament d’Educació ens doni directrius sobre l’obertura i accés de l’alumnat al centre.

El servei de transport de Sant Llorenç no s'ha reactivat per la previsió de que poc alumnat el faci servir.