Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

Informació del tancament de curs

ACTUALITZACIÓ 17/06/2020

Benvolguts/des,

s’apropa el tancament d’aquest curs. Ha estat, sens dubte, un curs molt atípic i ple d’incerteses. Desitgem que tothom estigui bé i que poguem encetar un nou curs amb tota la normalitat possible.

Us informem de com farem aquest tancament. 

El curs acaba el dia 19 de juny, i a partir d’aquest dia els alumnes podran assistir al centre  (de manera voluntària) per agafar els seus estris personals que s’hagin pogut deixar a l’aula, recollir el butlletí de notes finals i retornar els llibres socialitzats. 

Per garantir el distanciament entre els alumnes i evitar la massificació de persones al centre, els tutors comunicaran als seus alumnes el dia i hora que poden venir. Si algú no pot venir el dia i hora assignat, el retorn de llibres l’haurà de fer al setembre. Els butlletins que no s’hagin entregat estaran a secretaria durant el mes de juliol.

També dir-vos, que els alumnes hauran de portar obligatòriament  la mascareta per assistir al centre i per part nostre facilitarem guants, gel hidroalcohòlic i controlarem la temperatura a l’entrar, per tal de seguir els protocols de sanitat.

És recomanable tenir el carnet de vacunació al dia i cal portar la declaració responsable de salut signada per la família. A continuació us fem arribar l’enllaç on us podeu descarregar el formulari per a fer la declaració. N’hi ha un per a majors de 18 anys i un altre per a menors de 18. Sense aquesta documentació no es podrà fer cap activitat presencial, de moment.

Formulari menors 18 anys

Formulari majors 18 anys

Us informem que no disposem de transport escolar per l’alumnat de Sant Llorenç.

Per a qualsevol dubte o aclariment, restem a la vostra disposició i us emplacem a consultar la nostra pàgina web i Twitter per a veure les últimes actualitzacions.

Molta salut a tothom,

INS Castellar