Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

Viatge final de curs de 4rt

  • Vist: 2630

Del dimarts 4 d'abril fins el divendres 7 d'abril de 2017, els alumnes de 4rt fan el seu viatge final de curs a Andorra.

Dimarts 4 d'abril: Activitat al Parc del Segre a La Seu d'Urgell. Gimcana cultural per La Seu d'Urgell. Finalment arribada a Andorra.

Dimecres 5 d'abril: Trekking de Natura a la Vall d’Ordino. Tarda lliure a la zona comercial d’Andorra. A la nit, després de sopar, patinatge sobre gel a Canillo.

Dijous 6 d'abril: Al matí, Rafting i Piragüisme al Parc Olímpic de La Seu d’Urgell. A la tarda, visita a Caldea.

Divendres 7 d'abril: Al matí visita a Naturlandia i tornada cap a Castellar del Vallès després de dinar. Hora aproximada d’arribada les 18:00h.

Per veure algunes fotos cliqueu aquí.

Per veure alguns vídeos clicar aquí.

Compartim Exper(i)ència amb el Joan Blanquer

  • Vist: 1121

Els alumnes de l'escola Joan Blanquer i l'INS Castellar formem part  programa Exper(i)ència. 

L'objectiu del programa és proporcionar una més completa i actualitzada educació científica i tècnica dels nostres joves, mitjançant la participació de científics jubilats als centres (Els padrins científics). La nostra científica de referència és la Dra Pilar González Duarte, Catedràtica Emèrita de Química Inorgànica del Departament de Química de la UAB.
 
El dijous 23 de març de 2017 els alumnes de 6è de l'escola Joan Blanquer han vingut a l'institut a compartir amb un grup d'alumnes de 4t una activitat experimental consistent en l'elaboració de sabó.
Valorem molt positivament aquest tipus d'iniciatives que comporten la col·laboració amb altres centre de la població, experiència enriquidora pels alumnes de l'escola i pels nostres alumnes.
 

Entrevistes Colònia Vidal

  • Vist: 610
El divendres 27 de gener de 2017 els alumnes de 4t D han entrevistat a persones vinculades a la Colònia Vidal. Els convidats han estat l'Eduard Vidal, la Mercè Corominas, el Josep Company i el Valeriano de Orte. Aquesta activitat forma part del projecte sobre les colònies tèxtils que es va iniciar al mes de novembre amb la visita al Museu de la Colònia Vidal de Puig-Reig. 
 
Els alumnes treballaran en l'edició d'un vídeo que recollirà els testimonis dels entrevistats.
 
Agraïm la seva participació que ha contribuït a ampliar els coneixements de l'alumnat a través de les seves vivències.
 
Per veure les fotos cliqueu aquí.