Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

Jornada tècnica: Ús de plantes en els sistemes biològics de depuració d'aigües

  • Vist: 2306

Des del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de Vivers Tres Turons, RuralCAt i l'Institut de Castellar, s'ha organitzat una jornada tècnica sobre l'ús de plantes en els sistemes biològics de depuració d'aigües el dia 9 de juny de 2017.

Aquesta jornada tècnica és gratuita i està oberta al públic, prèvia inscripció, i va adreçada als alumnes de 2on del cicle Formatiu de Grau Mitjà de Producció Agroecològica.

Per poder accedir al programa de la jornada tècnica cliqueu aquí.

 

2n CFGM PAE: Pràctiques amb ovelles

  • Vist: 1117

Les darreres setmanes amb els alumnes de 2n de PAE hem estat fent pràctiques amb el ramat d'ovelles ecològic de Can Pèlachs, hem estat parlant d'alimentació i pastura, de com s'identifiquen els animals, hem fet pràctiques d'esquilada i també hem estat amb el veterinari fent el sanejament anual.

Per veure algunes fotos cliqueu aquí.

Taller de Soldadura

  • Vist: 880

El dimarts 31 de gener de 2017 els alumnes de primer dels Cicles Formatius de la Família Agrària van participar en un taller de soldadura que imparteix un professional del sector, Ivan Morató, en el qual els alumnes fan un primer contacte amb aquesta tècnica.

 

Si voleu veure algunes fotos cliqueu aquí.

Sortida tècnica CFGM de Jardineria i Floristeria

  • Vist: 1138

El dijous 30 i el divendres 31 de març de 2017 l'alumnat del CFGM de Jardineria i Floristeria van a anar al Maresme de sortida tècnica.

Van aprofitar els dos dies per visitar diferents projectes d'aquesta comarca pionera en el sector del viverisme, la jardineria i la floristeria i també l'esplèndid jardí botànic Marimurtra de Blanes.

Va ser molt i molt interessant!

Per veure les fotos cliqueu aquí.

Taller pràctic d'endoteràpia en arbrat a Castellar del Vallès

  • Vist: 992
El proper dijous dia 2 de febrer de 2017 a les instal·lacions dels Cicles Formatius de la Família Agrària es celebrarà un taller pràctic d'endoteràpia en arbrat organitzat pel professorat dels cicles d'agrària en col·laboració amb el gremi de jardiners de Catalunya i l'Ajuntament de Castellar.
 
L'endoteràpia és un sistema alternatiu de tractament fitosanitari i/o nutricional, respecte als tradicionals tractaments aeris (ensulfatar).
 
Aquest taller està destinat a professionals del sector i alumnat i ex-alumnat dels cicles.