Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

4a Setmana de la Bioconstrucció

  • Vist: 903
L'alumnat i professorat dels Cicles Formatius de la Família Agrària van acomiadar el primer trimestre celebrant la 4a Setmana de la Bioconstrucció els dies 19, 20, 21 i 22 de desembre.
Aquesta és una setmana on s'aturen les classes i els horaris habituals per dur a terme un projecte real de l'àmbit agrari amb tècniques i materials de bioconstrucció, és a dir, respectuoses amb el medi.
És una gran experiència de treball en equip, cohesió de grup, i d'assimilació de molts continguts del currículum d'aquests cicles formatius a partir de l'execució pràctica del treball.

Va anar molt i molt bé, us en deixem algunes fotos.

 

Jornada tècnica: Introducció a la poda de conservació en oliveres

  • Vist: 1092

Des del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castellar del Vallès, Agrària Vallès, RuralCAt i l'Institut de Castellar, s'ha organitzat una jornada tècnica sobre la poda de conservació d'oliveres els dies 12 i 19 de gener de 2017.

Aquesta jornada tècnica és gratuita i està oberta al públic, prèvia inscripció, i va adreçada als alumnes de 2on del cicle Formatiu de Grau Mitjà de Producció Agroecològica.

Per poder accedir al programa de la jornada tècnica cliqueu a sobre de la imatge.

Taller de Manteniment i Reparació de Maquinària

  • Vist: 1047

El dimecres 9 de novembre de 2016 els alumnes de 1er del Cicle formatiu de Producció Agroecològica i de Jardineria i Floristeria van participar en el taller de Manteniment i Reparació de Maquinària impartit per un especialista extern.

 

Per veure les fotos podeu clicar aquí.

Sortides del Cicle Formatiu de Producció Agroecològica

  • Vist: 1176

Els alumnes de 1r de PAE van visitar Can Padró (Sentmenat), el dilluns 10 d'octubre de 2016, per veure les cabres de llet i explicar el projecte d'elaboració de formatges. Cliqueu aquí per veure les fotos.

També han visitat, el divendres 14 d'octubre de 2016,la granja El Pla de la Garga de pollastres ecològics a Centelles. Ha estat molt interessant i el Joan els ha pogut explicar tot el cicle d'engreix dels pollastres i també ha pogut explicar el seu pla d'empresa. Cliqueu aquí per veure les fotos.