Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1er ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
Nau (CF família Agrària)
C/ Anoia cantonada C/ Solsonès
Telèfon: 93 714 38 19

Setmana de la Bioconstrucció

  • Vist: 56

Durant la setmana del 18 al 22 de desembre de 2017 els alumnes del Cicle Formatiu de la família agrària han pariticipat en la Setmana de la Bioconstrucció.

Impressionant implicació i motivació de l'alumnat.

Mur de pedra seca i zona de crasses acabat.

Kriner i bambolina acabat.

Compostador i bancs de súper-adobe cal fer una forta apretada divendres, però acabarem!

Equip de profes súper contents i orgullosos. I volem fer especial èmfasi a l'alumnat de grau superior que, per primera vegada, els hi hem adjudicat el rol de caps de colla i s'ho han pres molt i molt seriosament tal i com els hi vam demanar.

Felicitats a tothom!

Per veure fotos cliqueu aquí.

CF Família Agrària: Fira de Nadal

  • Vist: 29

Aquest diumenge 17 de desembre de 2017 els cicles formatius de la família agrària estarem tot el dia a la Fira de Nadal de Castellar del Vallès, de 10 del matí i fins a les 19 hores, al carrer Sala Boadella, Hospital o Montcada (encara no sabem la nostra ubicació exacte).

Vendrem centres de nadal i caixes nius (com els de les fotos) que han fet els alumnes i els beneficis aniran destinats a finançar les sortides tècniques del març.

La Fira l' organitza l’Associació de Comerciants de Castellar del Vallès (Comerç Castellar) amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi.

Vindreu?!

 

CFGM Jardineria: Tala de l'om de l'Institut

  • Vist: 70

El dimecres 29 de novembre de 2017 els alumnes de 1r de CFGM de Jardineria i floristeria van participar en el taller de tala d'arbres en altura.

Per fer el taller van aprofitar la necessitat de talar l'om gran que teniem al pati de l'Institut. Aquest arbre feia molts mesos que estava en mal estat, de tant en tant queia alguna branca a causa de les podridures i els esqueixos que tenia;així que es va decidir que el millor era treure'l per no córrer riscos.

L'alumnat va aprofitar per anar a veure com treballaven els nois de Sandaloforest que a més els hi van respondre mil i una preguntes que els hi van sorgir.

Per veure les fotos podeu clicar aquí.

Jornada PATT: La bioenginyeria del paisatge al Mediterrani en un clima canviant

  • Vist: 101
Us convidem a la Jornada PATT 
LA BIOENGINYERIA DEL PAISATGE AL MEDITERRANI EN UN CLIMA CANVIANT
que se celebrarà el divendres 10 de novembre de 2017 al Viver Tres Turons (Castellar del Vallès) i organitzada per l'escola agrària de l'INS Castellar i el Departament d'Agricultura de la Generalitat.
 
Castellar del Vallès és un dels municipis de Catalunya on es concentren més iniciatives relacionades amb la bioenginyeria. Així, la formació en bioenginyeria del paisatge és una especificitat de l'escola agrària de l'INS Castellar en col·laboració amb el viver Tres Turons.
 
Per tant, ens fa especial il·lusió aquesta jornada PATT.
 
La formació en bioenginyeria volem que sigui una especificitat de la nostra escola agrària donada la seva presència al  poble, amb les empreses Naturalea i Viver Tres Turons, i al nostre centre amb professorat especialitzat.

Esperem que sigui del vostre interès i que ens hi veiem!
 
La jornada és gratuïta però cal inscriure-s'hi prèviament.
 
Si voleu accedir al programa cliqueu aquí.