Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

Jornada tècnica: Introducció a la poda de conservació en oliveres

  • Vist: 1106

Des del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castellar del Vallès, RuralCAt i l'Institut de Castellar, s'ha organitzat una jornada tècnica sobre la poda de conservació d'oliveres els dies 16 i 23 de gener de 2018.

Aquesta jornada tècnica és gratuita i està oberta al públic, prèvia inscripció, i va adreçada als alumnes de 2on del cicle Formatiu de Grau Mitjà de Producció Agroecològica.

CATSKILLS 2018: Jardineria i Paisatgisme

  • Vist: 3365

ACTUALITZACIÓ 06/02/2018; Cliqueu per veure: ARTICLE DEL NACIÓ DIGITAL DE SABADELL

Els dies 20 i 21 de febrer de 2018, el Departament d'Ensenyament, a través de la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, organitza novament el Campionat de Catalunya de Formació Professional de Jardineria i Paisatgisme, CATSKILLS 2018.

Aquest Campionat es farà a l'Espai Tolrà de Castellar del Vallès.

El nostre centre, mitjançant el Cicles Formatius de la família Agrària, està molt implicat en la preparació d'aquest Campionat en el marc del Congrés de Jardineria organitzat pel Gremi de Jardineria de Catalunya.

El campionat mostra les habilitats i les competències professionals dels alumnes que participen.

Les proves estan inspirades en les descripcions tècniques que regeixen la competició internacional de WorldSkills Competition.

Per a més informació sobre aquesta edició de CATSKILLS i edicions anteriors,  podeu consultar l’enllaç següent:   http://catskills.gencat.cat/ca/

La inscripció a la competició serà del 15 de desembre de 2017 al 15 de gener de 2018.

L’enllaç per poder inscriure els participants és el següent: http://catskills.gencat.cat/ca/2018/formulari-dinscripcio/

Setmana de la Bioconstrucció

  • Vist: 1433

Durant la setmana del 18 al 22 de desembre de 2017 els alumnes del Cicle Formatiu de la família agrària han participat en la Setmana de la Bioconstrucció.

Impressionant implicació i motivació de l'alumnat.

Mur de pedra seca i zona de crasses acabat.

Kriner i bambolina acabat.

Compostador i bancs de súper-adobe cal fer una forta apretada divendres, però acabarem!

Equip de profes súper contents i orgullosos. I volem fer especial èmfasi a l'alumnat de grau superior que, per primera vegada, els hi hem adjudicat el rol de caps de colla i s'ho han pres molt i molt seriosament tal i com els hi vam demanar.

Felicitats a tothom!

Per veure fotos cliqueu aquí.

CF Família Agrària: Fira de Nadal

  • Vist: 833

Aquest diumenge 17 de desembre de 2017 els cicles formatius de la família agrària estarem tot el dia a la Fira de Nadal de Castellar del Vallès, de 10 del matí i fins a les 19 hores, al carrer Sala Boadella, Hospital o Montcada (encara no sabem la nostra ubicació exacte).

Vendrem centres de nadal i caixes nius (com els de les fotos) que han fet els alumnes i els beneficis aniran destinats a finançar les sortides tècniques del març.

La Fira l' organitza l’Associació de Comerciants de Castellar del Vallès (Comerç Castellar) amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi.

Vindreu?!