Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1er ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
Nau (CF família Agrària)
C/ Anoia cantonada C/ Solsonès
Telèfon: 93 714 38 19

PATT poda olivera 8 de gener 2019

  • Vist: 49
Tornem de vacances i ja ens posem a podar!
El proper dimarts 8 de gener de 2019 us esperem a la jornada tècnica de poda respectuosa d'olivera. 
 
En Tomàs Llop, pagès expert i gran comunicador ens parlarà de les  tècniques de conservació que respecten l'arbre i que a més permeten l'obtenció de produccions més sostenibles en tots els sentits. L’objectiu d’aquesta jornada és aportar coneixements teòrics i pràctics per a efectuar una esporga que permeti un creixement equilibrat dels arbres i una producció regular. 
La jornada, organitzada pel Departament de formació agrària de l'Institut de Castellar tindrà lloc a l'Edifici del mirador i al camp d'oliveres que gestiona l'Escola a l'airesol C de la mateixa població. 
 
Inscripcions a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
 

Jornada tècnica d'agricultura regenerativa i biofertilitzants

  • Vist: 57

Us convidem a participar en la jornada tècnica sobre Experiències en agricultura regenerativa i biofertilitzants que tindrà lloc el proper dimarts 4 de desembre de 2018 a la Nau, centre de formació professional agrària de Castellar del Vallès.  

Amb aquesta jornada pretenem donar a conèixer diverses experiències productives, on l'objectiu principal en quant a la fertilització ha esdevingut recuperar la fertilitat dels sòls. I aprendre com fer una reproducció de microorganismes, un primer pas per a elaborar biofertilitzants.

Us hi esperem!

Departament Agrària

Institut de Castellar

Fira d'Agroecologia i economia social i solidària

  • Vist: 188

El divendres i dissabte 28 i 29 de setembre de 2018 el Departament d'Agrària de l'Institut de Castellar participa en la Fira d'Agroecologia i economia social i solidària de Castellar del Vallès.

Hi haurà tallers i xerrades.

Esteu tots convidats.

Fira Agroecològica del Vallès

  • Vist: 114

El divendres i dissabte 28 i 29 de setembre de 2018 el Departament d'Agrària de l'Institut de Castellar ha participat a la Fira Agroecològica del Vallès.

Per veure algunes fotos cliqueu aquí.