Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

BONES VACANCES

És final de curs i us volem desitjar unes bones vacances amb aquesta imatge que ens evoca l’estiu. Es tracta d’una imitació de l’obra “Niñas en el mar” del pintor valencià Joaquín Sorolla, un mestre de la llum i amant de les escenes costaneres.

Les dues nenes, vestides amb les seves bates corresponents, entren en les aigües d’un mar d’una intensa blavor. Vistes les dues d'esquena, enllacen els seus braços i estrenyen les mans.

Amb l’objectiu d’apropar l’art als nostres alumnes i ajudar-los a expressar emocions, entendre el món i fomentar la seva capacitat crítica així com augmentar la seva creativitat, alguns d’ells realitzen cada any la imitació d’una obra artística amb els seus companys i companyes. Uns fan d'actors i d’altres actuen com a fotògrafs o directors de realització. Cerquen l’indret adequat per realitzar la imitació així com el vestuari més adient per composar l’escena més versemblant al quadre original. El resultat també el poden manipular digitalment i sempre ens acaba sorprenent.

BON ESTIU!