Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

Concurs de Cristal·lografia

Aquest curs 2019, els nostres alumnes de l'institut que han cursat l'assignatura optativa de Cristal·lografia han participat en el VIII Concurs de Cristal·lografia a l'escola, organitzat per la Universitat de Barcelona.
Al llarg del curs hem anat estudiant els cristalls i hem desenvolupat diferents tipus de cristalls d'ADP (Adenosi Difosfat), intentant treballar, amb diferents colors i amb diferents formes, el cristalls més espectaculars.
Finalment hem fet una maqueta i l'hem exposat juntament amb un pòster realitzat íntegrament pels alumnes.
L'exposició de les maquetes i dels pòsters va tenir lloc a la Sala Àgora del museu de l'aigua de Cornellà del Vallès el divendres 24 de Maig del 2019 de 9 a 14:00 h.
Un grup de sis alumnes van haver de defensar la maqueta i el pòster davant del jurat del concurs format per professors de diferents universitats.
Mireia Casco, Andrea Val, Eloy Lobato, Edgar Pujol, Cesar Asenjo i Nora Carmona, van ser els seleccionats per aquesta tasca.
 
La jornada va ser molt interessant i vam poder visualitzar el treball fet per d'altres escoles i valorar molt positivament la nostra tasca a l'assignatura.
 
Per veure algunes fotos cliqueu aquí.