Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram           Twitter

Concurs de Cristal·lografia

Aquest curs 2019, els nostres alumnes de l'institut que han cursat l'assignatura optativa de Cristal·lografia han participat en el VIII Concurs de Cristal·lografia a l'escola, organitzat per la Universitat de Barcelona.
Al llarg del curs hem anat estudiant els cristalls i hem desenvolupat diferents tipus de cristalls d'ADP (Adenosi Difosfat), intentant treballar, amb diferents colors i amb diferents formes, el cristalls més espectaculars.
Finalment hem fet una maqueta i l'hem exposat juntament amb un pòster realitzat íntegrament pels alumnes.
L'exposició de les maquetes i dels pòsters va tenir lloc a la Sala Àgora del museu de l'aigua de Cornellà del Vallès el divendres 24 de Maig del 2019 de 9 a 14:00 h.
Un grup de sis alumnes van haver de defensar la maqueta i el pòster davant del jurat del concurs format per professors de diferents universitats.
Mireia Casco, Andrea Val, Eloy Lobato, Edgar Pujol, Cesar Asenjo i Nora Carmona, van ser els seleccionats per aquesta tasca.
 
La jornada va ser molt interessant i vam poder visualitzar el treball fet per d'altres escoles i valorar molt positivament la nostra tasca a l'assignatura.
 
Per veure algunes fotos cliqueu aquí.