Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

INFORMACIÓ D’INICI DE CURS

Benvolgudes famílies,

us fem arribar la informació d'inici de curs dels vostres fills/es.

Us recordem que l’alumnat de l’ESO ha de portar el justificant de pagament de la quota de l’AFA el primer dia per tal que pugui rebre tot el material socialitzat. Cal que portin també una motxilla buida per poder emportar-se els llibres i material per escriure.

Hi haurà una reunió telemàtica de famílies el dimarts dia 14 a les 17:30h. L’enllaç el rebreu en breu per correu electrònic i per la plataforma Ieduca. 

D'altra banda, haureu vist informacions en els mitjans en quant a els protocols de confinament de grups per aquest any. A nivell del Departament hem rebut informacions diverses i en breu us farem arribar les últimes mesures previstes per aquest curs. No obstant això, us enviem els enllaços que el Departament de Salut ens demana que us fem arribar per tal que l'alumnat a partir de 12 anys pugui rebre la vacuna.

Accés al llistat dels punts de vacunació sense cita prèvia: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/convocatoria/ciutadania/vacuna-sense-cita/

Accés al llistat dels punts de vacunació amb cita prèvia: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/consulta-ubicacions-punts-vacunacio/

 Degut a l'horari del primer dia 14, no hi haurà servei de transport escolar per l'alumnat de Sant Llorenç. A partir del dia 15, l'horari serà el següent: