Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

SORTIDA RUTA DELS BANDOLERS 2n ESO

  • Vist: 1239

El dimecres dia 8 de maig de 2019, els alumnes de 2n d’ESO van fer una ruta per la serra de l’Obac per acabar de consolidar els coneixements treballats a l’assignatura de llengua catalana: què és un bandoler, com vivien, com actuaven, etc.
També van poder gaudir de les explicacions dels monitors, que els van fer conèixer algunes de les anècdotes i llegendes relacionades amb el bandolerisme.
Aquí us deixem algunes fotos.

Gisela Pou assisteix a l'institut a fer una xerrada literària als alumnes de segon d’ESO

  • Vist: 1063

El dijous 14 de març de 2019, l’institut va rebre l’escriptora Gisela Pou, que va fer una xerrada a l'alumnat de 2n d’ESO sobre La noia de la mitjanit, la novel·la que han llegit.

L’autora del llibre va explicar la importància de l’escriptura i de quina manera està present en el nostre dia a dia. A partir d’aquí, va donar a conèixer el procés d’escriptura de l'obra per fer-nos entendre els elements que en formen part: què escriure i com, la tria dels temes, dels personatges, de l’espai...  

En acabar, l'alumnat va poder preguntar-li dubtes sobre l’ofici d’escriptora i sobre la novel·la en concret. Finalment, Gisela Pou els va signar i dedicar els llibres.

Per veure algunes fotos cliqueu aquí.