Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

Taller de fonètica i música en francès

  • Vist: 1172

El dimecres 5 de juny de 2019 els alumnes de 2ESO i 3ESO de la matèria optativa de francès han participat en un taller de fonètica i música en francès a càrrec de Celcila Debergh. 

Per veure algunes fotos cliqueu aquí.

Concurs de Cristal·lografia

  • Vist: 1193
Aquest curs 2019, els nostres alumnes de l'institut que han cursat l'assignatura optativa de Cristal·lografia han participat en el VIII Concurs de Cristal·lografia a l'escola, organitzat per la Universitat de Barcelona.
Al llarg del curs hem anat estudiant els cristalls i hem desenvolupat diferents tipus de cristalls d'ADP (Adenosi Difosfat), intentant treballar, amb diferents colors i amb diferents formes, el cristalls més espectaculars.
Finalment hem fet una maqueta i l'hem exposat juntament amb un pòster realitzat íntegrament pels alumnes.
L'exposició de les maquetes i dels pòsters va tenir lloc a la Sala Àgora del museu de l'aigua de Cornellà del Vallès el divendres 24 de Maig del 2019 de 9 a 14:00 h.
Un grup de sis alumnes van haver de defensar la maqueta i el pòster davant del jurat del concurs format per professors de diferents universitats.
Mireia Casco, Andrea Val, Eloy Lobato, Edgar Pujol, Cesar Asenjo i Nora Carmona, van ser els seleccionats per aquesta tasca.
 
La jornada va ser molt interessant i vam poder visualitzar el treball fet per d'altres escoles i valorar molt positivament la nostra tasca a l'assignatura.
 
Per veure algunes fotos cliqueu aquí.

Menció Proves Cangur 2019

  • Vist: 1339

Volem felicitar als nostres alumnes pels seus resultats a les proves Cangur, el concurs preuniversitari de matemàtiques que es du a terme a més de 30 països i que té per objectiu acostar les matemàtiques als més joves a través de la resolució de problemes, tot combinant la lògica i les matemàtiques, no únicament el coneixement de fórmules.

I en especial donem l'enhorabona a l'Eric Fernández pel seu extraordinari resultat a les proves, on ha aconseguit la posició 55 de 24.190 participants que aquest any es van presentar al nivell de 2n ESO (0.23% del total). Felicitats per aquest reconeixement i t’animem a seguir treballant amb aquest nivell d’excel·lència!!!

 

Exposició sobre l'Antàrtida

  • Vist: 865

El dilluns 3 de juny de 2019, a les 18:00h, s'inaugura a la sala d'exposicions del Mirador l'exposició sobre l'Antàrtida que han realitzat els alumnes de 4t d'ESO.

Han col·laborat en el muntatge, amb l'elaboració d'una colònia de pingüins amb material reciclat, els alumnes de l'optativa d'Educació Visual i Plàstica de 2n i 3r ESO.

Us hi esperem!