Institut de Castellar
C/ Carrasco i Formiguera nº6  08211 Castellar del Vallès         
Telèfon / Fax: 93 714 43 44
iescastellar@xtec.cat
Extensió Mestre Pla (1r ESO)
Ronda Ponent cantonada C/ Urgell
Telèfon: 659 954 788
   
Instagram          X (Twitter)

Taller de graffiti pel Batxillerat Artístic

  • Vist: 857
L'alumnat de Dibuix Artístic ha realitzar aquest curs un taller de graffiti en què han col·laborat amb el Werens, artista sabadellenc reconegut a nivell internacional, en la creació i l'elaboració del projecte. Com manifesta aquest artista, la pintura de graffiti acosta l'art a tothom i contribueix a crear un entorn més agradable, contrarestant l'efecte de les ciutats grises, sense vida. 
Al llarg de les diferents sessions en què hem treballat conjuntament, ens hem acostat a les diferents modalitats del Street Art i hem constatat les dificultats tècniques del graffiti. Amb l'objectiu de recuperar una façana interior del centre que tenia pegats per haver patit pintades de "tagsen múltiples ocasions, l'alumnat ha seguit tot el procés creatiu d'un graffiti: elecció de l'espai, selecció del motiu, realització d'esbossos, acompanyament de l'execució final i muntatge del vídeo que ara us mostrem en què podeu fer amb nosaltres aquest recorregut visual.
 

Dia del Medi Ambient 2021

  • Vist: 1032
Amb motiu del Dia del Medi Ambient, 5 de juny, l'alumnat de Dibuix Artístic 1 ha fet una mostra de dibuixos en el vestíbul del centre. El lema Save the earth, now! expressa la voluntat de fer una reflexió sobre els reptes ambientals que ha d'afrontar la nostra societat. 
Així, de manera simbòlica, diferents espècies d'animals en perill d'extinció han estat representades mostrant el seu aspecte extern i una part del seu esquelet (treballant la representació mimètica de la realitat i l'anatomia interna). Per mostrar el procés de treball, els esbossos s'han acompanyat de petits textos o frases representatives per als dibuixants, com "Siguem la veu i les ales dels que no es poden defensar".
 
Per veure'ls cliqueu aquí.
 

Robòtic 2021

  • Vist: 1121

El dimarts 4 de maig de 2021 els alumnes de la matèria Tecnologia Elèctrica de 4t van participar en el taller Robòtic preparat per l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM).

Enguany no s'ha pogut fer a les instal·lacions de Manresa a causa de la pandèmia de la COVID, i s'ha fet de manera virtual.

Els alumnes han fet servir el programa "App inventor" per crear una aplicació de mòbil que controlava els robots que havia en un local a Manresa.

Per veure algunes imatges i vídeos podeu clicar aquí.